Karla Oblak

Apolon motivacija:)

Delite objavo
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ker več glav več napiše bom objavljala tudi motivacijska pisma Luke iz centra Apolon. Pa ne le zato, ker so mi priskočili na pomoč, ampak zato, ker je napisano nekaj s čimer se strinjam. Skupina vaditeljev želi ljudem, ne le prodajati zdrav način življenja, ampak ga naučiti živeti…pomembno se mi zdi, da dajemo znanje, ki ga človek lahko uporabi. Spodnje pismo…sem si kar močno zapisala v možgane, saj se mi pogosto zgodi, da odlašam s stvarmi, pa rečem, da nimam časa…čas je, le pametno ga moramo uporabiti…vse preveč časa preživimo na spletu…svet ni na spletu, svet je okoli nas…

418556_219029208190216_100002494142744_432759_1922647857_n[1]

 

Luka Trekman pravi: 

Zadnja dva tedna sem se zbujal z muko in praktično sem odlašal stvari na zadnjo sekundo, oziroma sem se jih probal izogniti. Veliko sem imel dela, a praktično nisem naredil nič. Včasih človek potrebuje počitek oziroma razmislek, kaj dejansko želi doseči v življenju. Vedno sem našel nekaj s čim sem se lahko zamotil, facebook, telefon, mail, itd,…

Na srečo imam okoli sebe zelo dobre ljudi, ki so mi pomagali in me spravili ven iz te krize. Pred kratkim sem prebral knjigo ‘Do The Work’ od Steven Pressfielda in kolega mi je priporočal naj jo ponovno preberem.

Ko sem jo ponovno prebral mi ni samo pomagala, da sem naredil vso tisto ‘sranje’, ki sem ga imel naresti, ampak da napišem poleg tega še motivacijski mail in naredim še malo dodatnih stvari. V kolikor želiš narediti nekaj več, priporočam, da si prebereš to knjigo!

V tej knjigi sta pomembni dve stvari:

#1 Loti se dela

#2 Dokončaj kar si začel

To je bistvo. Nič izgovorov, popolnoma brez interneta, facebooka in maila, narediš kar moraš storiti, dokler stvar ni dokončana. Pri 90% se ne uspemo lotiti #1, kaj šele da bi prišli na #2. Zato je odstotek uspešnih ljudi toliko manjši.

20110514_leadman_epic_250_1264

Spremeniti moramo filozofijo in se ne pripravljati na delo in razmišljati kako bomo začeli, ampak se zadeve lotiti takoj. Kaj in kako boste ugotavljali sproti in veliko bolj boste uspešni. Danes sem naredil več dela v 4 urah, kot sem ga v prejšnih 2 tednih. Lotil sem se jih 110% in brez kakršnihkoli motenj in rezultati so izjemni, kaj vse lahko dosežeš, če se ne pustiš motiti in imaš cilje katerim moraš slediti ne glede na okolico.

Zastavi si cilje sedaj in začni takoj. V kolikor je to izguba nekaj kilogramov oziroma preoblikovanje postave si na pravi poti, kajti imaš na voljo jedilnike in mesečno karto v našem centru, ki jo lahko pridno izkoristiš in dobil boš izjemne rezultate v kolikor se boš držal načela #1 in #2.

Naš največji sovražnik so naši možgani in razmišljanje. V kolikor imaš čas misliti je to največji negativni vpliv, ki ga lahko imaš. Izklopi razmišljanje in se loti dela, vse ostalo se bo zgodilo sproti!

DO THE WORK!

 

Scroll to Top