Karla Oblak

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Upravljavec osebnih podatkov, ki se obdelujejo v skladu s tem Pravilnikom o zasebnosti, je: Karla Oblak S.P., Brezje pri Grosuplje 81, 1290 Grosuplje

Spoštujem vašo zasebnost in varujem vaše podatke. Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev na naši spletni strani na prvem mestu. Poslujem skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), od dneva objave teh pravil pa tudi skladno z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

 Sprejem pogojev​

Če obiščete spletno stran www.karlaoblak.com, se strinjate s pogoji tega pravilnika o zasebnosti in spremljajočimi pogoji storitve, ki urejajo vašo uporabo spletnih mest. S tem, ko nam posredujete informacije brez povezave, se strinjate tudi s pogoji te politike zasebnosti.

Katere osebne podatke zbiramo

Če ste le obiskovalec spletne strani, o vas zbiramo podatke le z uporabo piškotkov.Kadar obiskovalci pustite komentarje, se hranijo samo podatki, ki so prikazani v polju komentarja, ter IP-številka obiskovalca. V ozadju se shrani tudi vaš elektronski naslov, ki pa ni javno objavljen ob komentarju.  Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ne odgovarjamo.

Pravne podlage za obdelavo osebnih podatkov

Vaše osebne podatke lahko obdelujemo na naslednjih pravnih podlagah: kadar z nami komunicirate preko družbenih omrežij, kadar ste za obdelavo svojih osebnih podatkov podali privolitev za obdelavo za posamezen namen obdelave, pri čemer imate vedno pravico, da dano privolitev prekličete (npr. za prilagojeno obveščanje preko e-novic, ki temelji na oblikovanju profilov). Tehnične podatke pridobivamo avtomatično.

Nameni obdelave osebnih podatkov. Vaše osebne podatke lahko uporabljamo za enega ali več navedenih namenov: komuniciranje z vami glede zagotavljanja naših storitev ter odgovarjanja na vaša vprašanja; tržno komuniciranje oz. dostava e-novic; za statistične analize o uporabi naših spletnih strani. Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje.

 Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kaj se z njimi zgodi potem. Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve, hranimo trajno oz. do preklica te privolitve z vaše strani. Po poteku roka hrambe osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na tak način, da jih nikakor ni več mogoče povezati z vami oziroma jih pripisati vam.

Prostovoljnost posredovanja podatkov in posledice neposredovanja. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam niste dolžni posredovati, vendar pa v primeru, da jih ne posredujete, ne more prejeti določenih storitev. Kateri podatki so taki, da njihovo neposredovanje povzroči navedene posledice, bomo navedli vsakič, ko bomo od vas pridobivali osebne podatke.

Zagotavljanje varnosti. Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.

Dostop do zbranih osebnih podatkov imajo le pooblaščene osebe (zaposleni in partnerji) z uporabniškim imenom in geslom. Vaših osebnih podatkov ne posredujemo in ne omogočamo seznanitve z njimi tretjim osebam.

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni. Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku ter vam omogoči prijazno in enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne strani. Brskanje po naši spletni strani je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Veljavnost politike zasebnosti. Ta Pravilnik o zasebnosti je objavljen je veljaven od 1. 6. 2024.

Scroll to Top