Karla Oblak

Krono Franja drugič

Delite objavo
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ker me je lani celotni dogodek kronometra Franja navdušil sem se odločila, da se letos tudi prijavim na pol ure mučenja.

 

Petek popoldan, BTC poln koles, takih da ti zastane dih, ko jih vidiš. Feltne take in drugačne, aero čelade, aero vse:), samo da leti. Parkirišče, prostor za ogrevanje na ergometru, znoj kaplja po tleh, na obrazih tekmovalcev tista energija, napadalna, ki jo moraš imeti za tako vožnjo. Žal se mi zdi, da mi je letos te napadalne energije  manjkalo. Od nekje sem slišila pripombo, da je razlog preveč joge:). Vse sem naredila preveč na easy, no razen ogrevanja mogoče, tam se čutila nek power, ki pa je pred štartom izginil. Žal sem bila skoraj primorana odpovedati se dirki, saj sem imela triatlonski dres, kar pa se je sodniku zdelu neprimerno. Naj bi bil preveč nespodoben. Panika, kaj sedaj, kje naj dobim dres…in se me je usmilil, z opozorilom za prihodnjič.

 

IMG_3077

 

franja

 

Proga, tehnično lahka, ravna s par zavoji…leti proti Dolskem, nazaj boj z vetrom…stvar končana v pol urce. Izkupiček, četrto mesto med ženskami A. Tolažilna nagrada, čeprav nevem, če si jo zaslužim, saj bi s trenutno nabrušenimi nogami morala dati več, prvo mesto v UCI starostni kategoriji. Skupna vsota=odličen trening, psihično in fizično:)…in naslednje leto pay back time.

 

Povezava na rezultate: http://www.timingljubljana.si/rezultati.aspx?IDtekme=2311&tip=B

 

IMG_3131

Scroll to Top