Karla Oblak

Za-šprintanje na Ptuju

Delite objavo
Facebook
Twitter
LinkedIn

Sem hotela izpustiti poročilo s Ptujskega šprint triatlona, ki se je odvijal 12.5. 2013 pa sem si premislila. Zato je le to z malo zaostanka na slogu. Saj je vendar bila tekma, ki sem jo dokončala in si pridobila izkušnje ter preživela odličen dan v dobri družbi obdana z ljudmi, ki počnejo za zabavo isto stvar kot jaz.

 

DSC_6866

Plavalni del v bazenu in poleg tega sem bila najhitrejša v progi:), jaz dizel mašina. Upanje, da bom šla kateri na noge…nič od tega. Skok na kolo: uspel, prvič; sicer z malo tehničnimi pomanjkljivostmi, ampakk postopoma bo tudi to…kolesarski del sem žal odvozila sama, saj so mi hitre plavalke ušle. Sem zadovoljna s časom, saj je bila razlika med njimi, ki so bile v skupini in mano dokaj majhna. Potem pa trije krogi teka, držim tempo, tečem v svojem slogu lipicanca…bo treba tega lipicanca v teksašega dirkača izurit, da slog ne bo več samo lep, ampak tudi hiter:).

 

DSC09017

 

Da nisem odšla domov praznih rok, sem si zaslužila medaljo za drugo mesto v kategoriji. Predvsem pa sem odnesla domov lepo izkušnjo in spomine…

Scroll to Top