Karla Oblak

Zahvala

Delite objavo
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ker je konec sezone je prav, da se zahvalim tistim, ki so mi jo pomagali izpeljati. A ker moji najbližji to že vedo, bi rada izpostavila podjetja, ki so mi pomagala, saj je le-ta skoraj nemogoče najti; no, ali pa se jaz ne potrudim dovolj. Vendar od približno 50 poslanih prošenj, je bil stopnja odgovorov ničelna. Pomoč v obliki popustov :), no ja, 1o odstotkov, potem raje obiščem kakšno spletno trgovino, kjer dobim večji odstotek popusta.

Moram pa izpostaviti JB Center v Novem Mestu in podjetje proteini.si iz Radovljice. JB center mi že od samega začetka pomaga z obroči. Ko rabim ta široke, ta lahke, ta hitre…že tri leta nazaj, ko sem šla na prvo polovičko v Avstrijo, pa sem bila povsem nova v tem športu so mi jih posodili Janijeve trokrake HED3; moje kolo je postalo kar naenkrat the machine, pa vem da je bil učinek verjetno bolj psihološki, a je delovalo…in tako tudi sedaj, vedno ko jih rabim pomagajo, popravijo kolo po ceni, ki ni 20e na delovno uro…

 

Proteini.si pa so me razveselili letošnje poletje. Čisto brez pričakovanj sem posla mail s prošnjo. Odgovor pozitiven, neverjetno sem si mislila. Dogovorili smo se za sestanek in sedaj mi pomagajo s športno prehrano, ki je res velik strošek. Cenim, da pomagajo športnici, ki ni top, športu, ki ni na prioriteni lestvici na njihovi strani…in tako tudi širijo popularnost drugačnih športov med »fitneserji«. Športna prehrana ni le za »bilderje«.

 

Športniki ne rabimo veliko, par nogavic, majica, nekaj bidonov…tudi tega smo veseli. Ko seštejem za koliko denarja čokolad in gelov pojemo preko sezone, pa počene zračnice, dresi…potem pa so tu še štartnine, cene segajo v nebo…prav zato letos nisem bila na uradni IM polovički;

 

V prehodnem obdobju bo zopet čas za prošnje, lepljenje znamk, zbiranje fotografij…mogoče tokrat bolj uspešno…dobra volja pa ostaja; dober si lahko vedno, le če glava hoče, potem tudi noge lahko.

Scroll to Top