K…kot kokoš:)

K…karla…koka, kot mi pravi sestra…očitno bo nekaj na tem, saj sem na večerni tekmi v italjanskem mestu Torviscosa blizu Udin malo mimo udarila na kolesu. Tekma je bila super trening med tednom, saj je bil štart šele ob pol osmi zvečer; no, bi moral biti ob devetnajsti zvečer, pa pri sosedih nekako ne vedno točno kaj pomeni točnost; smo že navajeni.

MAT_0045

Plavalni del v 50m bazenu v parku, trije krogi kolesa in dva teka. Zaradi počasnosti smo čipe dobili šele ob pol sedmih, ob sedmih se je zaprl menjalni prostor in nisem imela časa pogledati kje gre kolesarska trasa. Odplavala sem solidno in prišla iz vode za vodilno skupino, ki je že oddrvela na kolo.

MAT_0093

In zgodba se začenja…skočim na kolo, letim naravnost do prvega križišča, tam pa zamašek, avtomobili in policaj. Zdelo se mi je, da mi kaže z lopatko v desno, kamor sem tudi zavila. Mogoče se mi je samo zdelo, saj je bila smer – napačna; a žal me nihče ni opozoril. In kokoška vozi naprej, pa zavije levo proti avtocesti…vozi…in vidi tablo Torviscosa 1km; saj to je kraj kjer se odvija večerni šrint in zavijem levo ter po čudežu pridem na kolesarsko progo, le z druge smeri in tako sem bila zopet v pravem krogu. No potem so bili na progi že fantje in sem odvozila še dva regularna kroga. Občutek, ko si sam na cesti, v prometu, moker še od plavanja s številko zadaj…:) zanimivo. Verjetno sem imela na koncu 3km manj kolesa.

MAT_0150

Da bi opravila trening kot je treba sem še odtekla, pa tokrat tako kot sem si želala…in prišla v cilj druga, no, z diskvalifikacijo seveda. Najprej sem bila res jezna…potem pa sem se nasmejala, dobila sladoled:) in bila vesela, da sem opravila lep trening in se bom lahko še kdaj nasmejala mojim kokšji podvigom.

MAT_0131

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja